ДОБЪР АДВОКАТ В СОФИЯ И ДУПНИЦА
АДВОКАТСКА КАНТОРА
"ЧОМАКОВА И ЗДРАВКОВА"
правна помощ и консултации

Кои сме ние

Ние сме екип от адвокати, обединили знания и опит в една обща цел - разрешаването на юридически проблеми в различни сфери.

Нашият дългогодишен опит е нашата сила, той ни помага да вършим работата си по най-добрия възможен начин, спестявайки време и средства на нашите клиенти. Ние се стремим да изграждаме силна връзка и доверие в клиентите си, което е основополагащо за да предоставим не просто ключови правни съвети, а цялостни бизнес решения.

Научи повече
Адвокат Мария Чомакова

Адвокат Мария Чомакова

Адвокат Мария Здравкова

Адвокат Мария Здравкова

Регистрация на фирми

Защита по наказателни дела

Нашите адвокати са специализирани в предоставянето на компетентна защита по наказателни дела. Ние разбираме сериозността на наказателните обвинения и предлагаме професионално съдействие на всеки етап от правния процес. Независимо дали сте обвиняем или жертва, ние сме тук, за да защитим вашите права и интереси.

Научи повече
Регистрация на фирми

Регистрация на фирми

Ние предоставяме специализирани правни услуги за регистрация на фирми. Нашите адвокати са опитни в съдействие при целия процес - от избора на правна форма до завършването на регистрационната процедура. Независимо дали сте малък бизнес или голяма компания, ние сме тук, за да ви помогнем в този важен етап от развитието на вашия бизнес.

Научи повече
Сделки с недвижими имоти

Сделки с недвижими имоти

Нашите адвокати се специализират в сферата на сделките с недвижими имоти, осигурявайки компетентно съдействие при всяка фаза на имотната сделка. С непрекъснато развиващият се пазар на недвижими имоти, правните аспекти стават от съществено значение. Ние предоставяме правни консултации за купувачи, продавачи и инвеститори, осигурявайки всички необходими юридически стъпки, свързани с прехвърлянето на собственост и уреждането на документацията. С дългогодишен опит в областта на недвижимите имоти, ние гарантираме, че вашите интереси са защитени, като в същото време облекчаваме процеса на сделката.

Научи повече
Бракоразводни дела и казуси

Бракоразводни дела и казуси

Нашата адвокатска практика разбира сложността на бракоразводните дела и техните уникални изисквания. Специализираните ни адвокати се стремят да предоставят индивидуален и чут подход към всеки клиент, стъпващ в света на разводните процеси. Без значение дали сте пред развод, разглеждате въпроси свързани с детска грижа или поддържка, или търсите правна помощ за разделение на имущество, ние сме тук, за да ви подкрепим.

Научи повече
Защита по изпълнителни дела, заведени при частен и държавен съдебен изпълнител

Защита по изпълнителни дела, заведени при частен и държавен съдебен изпълнител

Научи повече
Резултати икона

Услуги за гръцки клиенти в България

При предоставяне на услугите ни в България по Вашия казус работи адвокат, владеещ гръцки език. Корпоративните ни и индивидуални клиенти от Гърция могат да разчитат на нашия екип при:

  • представителство по съдебни дела в България
  • съдебно и извънсъдебно събиране на вземания от България
  • учредяване на търговски дружества в България

Корпоративните ни и индивидуални клиенти от Гърция могат да разчитат на нашия екип при:

  • проучване на търговски партньори от България
  • съдействие при сключване на търговски договори с български партньори
  • консултации при придобиване на български компании
  • пълно правно обслужване на дейността в България

Оказваме съдействие както на корпоративни, така и на индивидуални клиенти от Гърция при защитаване на интересите им в България.

Клиентите за нас

Клиентите за нас банер
ХристоМарияИван

Искрено благодаря на адвокатите от тази кантора за професионализма и ангажираността, които показаха при решаването на моя случай. Техният експертен съвет и стремеж към успех бяха от решаващо значение за постигането на желания резултат. Препоръчвам тази кантора на всеки, който има нужда от надежден и компетентен адвокат.

Христо

Работата на адвокатите от тази кантора е просто впечатляваща. Бях впечатлена от тяхната енергия, преданост и професионализъм. Защитиха ме с огромно умение и се бориха за моите интереси до край. Оставиха ми чувството, че моят случай е и техен приоритет. Горещо препоръчвам тази кантора на всеки, който търси надеждна правна помощ.

Мария

Когато се нуждаех от правна помощ, намерих истински професионалисти в тази адвокатска кантора. Те се отнесоха към моя случай с максимално внимание и стремеж към резултат.

Иван

Партньори на Advokatia